Altijd veilig betalen via uw eigen bank. Winkelwagen: 0 artikel(en), € 0,00

100 JAAR ROTTIER VERLICHTING

Rottier Verlichting bestaat bijna 100 jaar. En natuurlijk zijn wij daar trots op. In al die jaren hebben wij verlichtingsarmaturen verkocht en onze klanten met raad en daad bijgestaan. De winkel in Valkenswaard werd en wordt druk bezocht door mensen uit de gehele regio en de naam Rottier Verlichting is een begrip geworden in de wereld van kwaliteitsverlichting.

Om de continuïteit van ons bedrijf ook in de toekomst te waarborgen leek het ons een aantal jaren geleden verstandig een compagnonschap aan te gaan. Om dit zakelijk mogelijk te maken werd een extra BV opgericht. Maar zoals helaas zo vaak het geval is bleek de compagnon meer geïnteresseerd in zijn eigen belangen dan in de toekomst van ons bedrijf en vertrok op zeker moment met de Noorderzon. Dit betekende het einde van de BV en een faillissement werd uitgesproken. Let wel! Het familiebedrijf Rottier Verlichting is onafhankelijk van deze BV altijd gewoon blijven bestaan als verlichtingspeciaalzaak in Valkenswaard en omgeving.

De laatste tien jaar zijn we ons meer en meer gaan bezighouden met het ontwerpen en produceren van lampen buiten de vaste collectie om. Op de site vindt u deze lampen met de toevoeging 'Handmade'. Indien gewenst kunnen wij bij armaturen uit de Handmade collectie de lengte, breedte en/of hoogte geheel aan uw wensen aanpassen.
© Rottier Verlichting Valkenswaard 2024 Web design by ADDesign